Få styr på din skat, så du får råd til at tage til Karneval

January 27, 2021 Off By Webster

Det kan være dyrt at have det sjovt, og hvor har man det sjovere end til karneval i København. Derfor vil det være ærgerligt hvis du gerne vil til karneval, men at du samtidig lige skal betale de penge som du skylder til skat. Skat skal ikke være et problem der afholder dig fra at tage til karneval.

Skat er ikke sjovt og det kan få hverdagen til at blive meget kedelig. Det kan også være svært at få styr på og hvordan er det nu det er med de fradrag? Fradrag kan faktisk gøre at du spare mange penge hvert år. Der er næsten altid et fradrag som du kan få, men som du bare ikke vidste fandtes.

Du kan sørge for den gode stemning til karneval

Hvis du endda har en stand til karnevallet og enten sælger pølser, burgere eller kolde øl, så kan du faktisk få fradrag mens du er på arbejde og tjener penge. Og vi ved allesammen at uden mad og drikke dur helten ikke. Og vi skal gerne have så mange helte som muligt når vi er til karneval. For så bliver det lidt sjovere.

Mange kommer langvejs fra for at tage til karneval

Hvis du som mange andre kommer langvejs fra når du er til karneval skal du sikkert sove der, for det er ikke sjovt at skulle tage hjem midt om natten. Hvis du sover ude selvom du er på arbejde for at sælge burgere til karneval, så så kan du faktisk også spare penge i skat. Der er som regel næsten altid et fradrag man kan få når man er til karneval.

Husk at det vigtigste karneval det er dit kostume

Når du er til karneval er det alfa og omega at dit kostume sidder lige i skabet. Så hvis der er et tema skal du altid huske at klæde dig efter det, for det er ærgerligt hvis man ikke ligner de andre. Ellers skal man altså bare huske at have det sjovt.

Så vælg dit kostume, tag din maske på og kom og nyd en masse farver, fest og ballade og lyde i den smukkeste by i verden.