Karnevals Paraderne i år

Der vil i år være hele 3 parader og det bliver fuldstændigt OUTSTANDING som Ole Henriksen ville sige.

På hele 3 forskellige gader vil der være parader. I år gør vi det på denne måde, da sidste år var en kæmpe success og vi derfor i år kommer til at gøre brug af endnu mere plads, så vi alle kan være der og have det sjovt på en absolut festlig måde for både børn og voksne og midt i mellem.

3 gader og 3 parader – Det bliver godt. Bare rolig – de vil ikke komme til at forløbe sig på samme tid, da vi ønsker at alle skal have mulighed for at opleve dem. Gaderne ligger også lige op af hinanden, så man ikke skal ud og gå alt for langt eller rive buskortet ud af lommen for at komme hen til næste parade gade.

Parade 1:

Denne parades tema er som alle ønsker – nemlig ASIAN DRAGON THEME. Det bliver virklig godt. Det er fuldstændigt som man ser på tv med mange Asiater som bare giver den fuld gas med en helt unik dans fra Shang Dynastiet, som er Kinas længste dynasti periode. Derudover vil der være drager i massevis samt fyrværkeri og knaldperler til ungerne. Musikken til paraden er også helt unik da vi tager brug af kinesiske instrumenter, som Erhus (kinesisk violin), Guzhengs (en flad træ lydboks) og Dizis (en bambus fløjte). Denne parade må du ikke gå glip af.

Parade 2:

Russisk tema! Måske har du aldrig oplevet en russisk parade før – måske har du? Det betyder ikke så meget for denne bliver genial! Vi vil gøre det sjovt for børn at se denne og uden de ved det, så komme de til at få et indblik i god gammeldags russisk kultur.

Paraden kommer til at indeholde ægte Sibirske Huskys, samt mennesker som er udklædt som brunbjørne. De kommer til at gå langt siden på paraden, hvor der i midten kommer til at være gammeldags russisk folkedans.

Parade 3:

Denne parades tema bliver noget vi ikke har tænkt på før i år… Det bliver Peruviansk tema. Det bliver alt for lamaer, samt peruvianere fra Titicaca søen. Det sjove ved dette er at de går i en helt specielt gammeldags tøjstil fra Peru og er et must see. Befolkningen fra Titicaca søen bygger også kæmpe tømmerfloder, hvor de bygger deres egne stråhuse og skaber små byer, som de så bord i mens de sejler rundt på søen.

Husk der også er skøn mad under karnevallet  se menuen lige her!