PrivacySharks sponsorerer Karneval i København

June 26, 2021 Off By Webster

Karneval i København har fået ny sponsor: PrivacySharks. PrivacySharks giver dig de nyeste anmeldelser af populære VPN-forbindelser, så du kan forøge sikkerheden og få endnu flere streamingmuligheder. Markedet er efterhånden spækket med VPN-udbydere, så det kan være svært som forbruger at overskue valgmulighederne og finde dem, der opfylder dine behov.

Beskytter dine personlige oplysninger, data og filer

En VPN skjuler de websteder, du besøger fra hackere, internetudbydere og regeringen. Derudover sørger den også for at du kan have dine personlige filer i fred for udefrakommende.

Giver dig endnu flere streamingmuligheder

Det er ikke kun sin sikkerhed, der får en ordentlig overhaling med en VPN. Den åbner også op for en verden af endnu flere film, serier og sportsudsendelser på nettet. Med en VPN-forbindelse undgår du geo-blokeringer, så du kan streame indhold fra hele verden. 

Det går begge veje: Du får både adgang til streamingindholdet fra Amerika og resten af verden, mens du befinder dig i Danmark, ligesom den også giver dig adgang til dansk indhold, når du befinder dig uden for Danmark. På den måde har du altid adgang til at følge med i yndlingsserien eller favoritsporten, uanset hvor du befinder dig.

Giver dig adgang til blokerede hjemmesider

Alle lande har en række hjemmesider, de ikke kan få adgang til. Men med en VPN får du adgang til samtlige blokerede hjemmesider, hvilket giver dig endnu flere muligheder på nettet. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er ganske lovligt at benytte en VPN, og det giver dig altså mange fede fordele.

Beskytter også mod reklamer og annoncer

Nogle VPN-forbindelser tilbyder også malware-beskyttelse, hvilket gør, at reklameannoncer ikke forfølger dig. På den måde bliver din Facebook og dine Google-aktiviteter ikke spammet med irriterende reklamer og annoncer fra tidligere besøgte hjemmesider. 

Find den rette VPN til dig

PrivacySharks har gjort det nemt for dig. De har testet og anmeldt samtlige VPN-forbindelser og givet dig en fyldestgørende oversigt, så du nemt kan finde den rette til dig. Når du besøger deres hjemmeside, kan du læse alt om VPN og dine muligheder. Der er nemlig stor forskel på, hvad VPN-forbindelser egner sig bedst til. 

PrivacySharks tester VPN-udbyderne på alt fra design, hastighed og antal servere til pris og fordele. Prismæssigt ligger de fleste VPN-forbindelser på en månedlig pris fra 16-50 kr. Du kan ofte selv vælge, om du ønsker at betale din VPN på månedlig eller årlig basis. De fleste udbydere tilbyder også en måneds gratis prøveperiode og en ”pengene tilbage”-garanti for at sikre, at du bliver glad for din VPN. Der er faktisk ikke noget at tabe, så hvad venter du på?