Har du fået uglet hår efter karnevallen?

February 18, 2020 Off By Webster

Når årets karneval er slut, bliver de fleste glade karnevalsgæster overraskede over mængden af skidt og resterne af øl, som der i løbet af dagen har sat sig på både tøj, hud og ikke mindst i deltagernes hår. Den gode stemning sørger ofte for, at deltagerne ikke bemærker dagens spor af snavs før årets karneval er omme. Ved dagens slutning mærker de fleste til gengæld en stor trang til at blive helt rene igen, og særligt til at vaske håret med rigelige mængder af shampoo

Derfor er det vigtigt at pleje håret efter karneval

Særligt karnevals gæsternes hår står for skud i forhold til at samle skidt og snavs i løbet af dagen i optoget. De fleste deltagere forbinder karneval med dans, fest og ikke mindst rigelige mængder af øl eller andet alkohol. Med optogets dans og energifyldte lege og aktiviteter sker det ofte, at øllen kommer til at skvulpe og flyve op ad deltagernes kopper og flasker. Når først håret har stået for skud og er blevet fugtigt og klamt af det alkohol, der uundgåeligt flyver gennem luften, opsamler det hurtigt snavs og støv. Dagen er derfor særligt hård ved karnevals gæsternes hår, fordi øllet klistrer, og fordi det hurtigt bliver beskidt og støvet. 

Sådan kan du redde dit hår 

Efter en dag, der hurtigt kan komme til at være opslidende for håret, er det en rigtig god ide at behandle det med omhyggeligt udvalgte produkter. Udover at vaske sit hår grundigt, og måske op til flere gange, med en god shampoo, kan du som karnevalsgæst med fordel anvende en serum til dit hår efter karnevalstiden. Serum vil nemlig kunne rette op på de skader, som karneval let kan forårsage. Ved at benytte dig af serum over en længere periode vil du kunne se og mærke, at det har en effekt på dit hår. Efter at have brugt serum i håret vil det få det til at se sundere og stærkere ud, og på den måde rette op på det usunde udtryk, som karneval kan medføre. 

Karneval er ikke kun hårdt for deltagernes hår

En karnevals dag består for de fleste gæster af mange timers aktiv dans, fest og leg. Den glade stemning er rigtig tit årsag til, at gæsterne ikke opdager, når fødder og ben begynder at blive ømme og trætte. Det er en lang og  hård dag for kroppen, og de mange aktive timer kan hos de fleste deltagere mærkes dagen efter. Når karnevalstiden sætter spor i deltagernes kroppe, kan det være en god ide at tage sig af de ømme muskler dagen efter de mange fysisk aktive timer. De ømme muskler i både ben og fødder er helt naturlige efter at have været fysisk aktiv i de mange timer. For at lindre musklernes ømhed er det en mulighed at massere de ømme steder. Desuden kan det hjælpe at behandle de ømme muskler ved at varme dem. 

Få ordnet dit hår af en professionel frisør

Det anbefalelsesværdige ville helt sikkert være, at du får ordnet dit snavsede hår efter karneval i København hos en frisør i København. Her får du i rigtig mange saloner en luksusbehandling med hovedbundsmassage og vask med de produkter, der passer præcist til din hårbund. Det er en effektiv måde at komme dit snavsede hår til livs, ligesom det er rart at få en ny styling efter karneval. Du kan selvfølgelig også vælge at besøge frisøren, før du skal til karneval for at få lavet en flot, ny frisure til festlighederne.