Tag til karneval i København og få en festlig dag

November 26, 2019 Off By Webster

Er du til fest og glade dage? Og er du samtidig vild med at klæde dig ud? Så er Københavns karneval lige noget for dig. Her kan du tage dine venner med under armen og få en festlig dag fyldt med alkohol, dans, udklædning samt sjov og spas. Du er garanteret en oplevelse udover det sædvanlige – særligt fordi humøret er i top til Københavns karneval. Det kan godt være dyrt at tage til karneval – men frygt ej, du kan læs mere her

Hold fri og tag til karneval

Vi har i hverdagen travlt med forskellige projekter, som for eksempel arbejde, skole, fritidsinteresser, huslige pligter og meget andet. Ofte glemmer vi at holde fri og være sammen med vores venner. Oplevelser, som man deler med ens venner, er noget helt særligt. Hvis du mangler inspiration til oplevelser, som du kan dele med dine venner, skal du helt sikkert overveje at tage til Københavns karneval. Her er humøret og stemningen helt i top, hvorfor det kun er en festlig oplevelse at dele med sine venner. Der bliver i løbet af sådan en dag indtaget en hel del alkohol, og det kan derfor være en god idé selv at medbringe en større vogn, hvor man kan putte sit alkohol i. På den måde er du og dine venner sikret, at I ikke tørster og har alkohol tæt på jer hele tiden. 

Tre parader 

Det sjove ved karneval er, at man går i parader gennem byen. Således går man sammen med en masse andre mennesker, mens man hygger og fester. Det særlige ved Københavns karneval er, at der er tre parader på tre forskellige gader. Paraderne vil ikke være på samme tidspunkt, hvorfor det er muligt for at opleve alle tre. Paraderne har forskellige temaer, hvilket gør hele oplevelsen endnu sjovere. Den første parade har temaet “Asian Dragon Theme”. Her vil fokus være på asiatisk stil med en masse drager samt fyrværkeri. Den anden parade har et russisk tema. Her vil man kunne opleve ægte Sibiriske Huskys samt mennesker udklædt som brunbjørne. Den tredje parade har et peruviansk tema med lamaer og gammeldags peruviansk tøjstil. De tre parader med forskellige temaer tydeliggør, at du ved Københavns karneval kan opleve lidt af hvert.

Gå ikke ned på mad

Når man fester og har det sjovt, kan man ofte glemme at spise, men det er på ingen måde nogen god idé. Mad i maven medvirker til, at alkoholen bliver optaget langsommere i kroppen, hvorfor man sikrer, at man ikke bliver for fuld for hurtigt. Til københavns karneval er der tænkt på, at folk ikke skal gå med tomme maver, så derfor kan du finde en masse forskellige boder. De forskellige boder har et hav af forskelligt mad, hvorfor der er noget til hver smag. Udover boderne, er det også muligt at tage på de omkringliggende restauranter. Priserne kan variere en hel del alt efter, hvilket sted man vælger, men der er uden tvivl noget til alle. Med mad i maven er du sikret en festlig oplevelse med dine venner.