Få overskud til Karneval i kbh med lektiehjælp!

November 23, 2019 Off By Webster

Når det er tid til glæde, fest og dans i gaderne vil du gerne være med! Men der er noget der ligger i vejen – alle lektierne! Det er svært at nyde karneval kbh når du ved at der står en milliard afleveringer og opgaver til dig derhjemme. Men skolearbejde behøver ikke være besværligt at komme igennem! Du kan også få hjælp fra GoTutor!

Nogle gange virker det som om der ikke er plads i hverdagen til at have det sjovt, skoledagene bliver længere, fagene sværere og lektierne hober sig op. Så du vil bare gerne nyde en enkelt fridag med karneval kbh, hvor du kan nyde paraderne i gaderne, nyde sammenholdet, og nyde at møde nye spændende mennesker. Men det er en meget almindelig følelse at få dårlig samvittighed over at holde fri, for når skoledagen er slut, har unge mennesker stadig ikke fri! Du vil gerne bare have en speciel dag, hvor du kan holde fri, når du har fri. Derfor kan en lektiehjælper være noget for dig. Du kan få en lektiehjælper fra GoTutor som kan gøre lektierne lettere for dig, og hjælpe dig med at administrere din tid, så der bliver lavet flere huller i programmet til dét, som du gerne vil lave.

Hvorfor går man til karneval kbh? For at opleve nye indtryk, komme ind på livet af noget kultur, og ikke mindst for sjov og sammenhold. Det kan du faktisk også få hos GoTutor! De nye indtryk kommer med alle de vinkler på læring, din lektiehjælper åbner for dig, kulturen oplever du noget af gennem lektiehjælperes viden om samfundet, og sjov og sammenhold sker ved at det er et forløb der er skræddersyet til at passe til dig, derfor skal lektierne gøres sjove for dig – måske gennem musik og dans som på et karneval? Dit sammenhold med din lektiehjælper styrkes, fordi I sammen vokser, og hæver jeres faglige niveau, i det tempo som passer bedst til dig.

Alle paraderne som man kan se på karneval kbh omhandler noget kulturhistorisk. Det handler om at videregive viden på en festlig måde – så folk slet ikke mærker at de er i gang med at lære. Hvis det er dette, der appellerer til dig ved karneval, så er GoTutor også de rigtige at ringe til. Vi samler lektiehjælpere og undervisere som alle har kreative og sjove måder at lære fra sig på. Hvis musik hjælper dig, så kan du vise underviseren hvilke sange du godt kan lide, det behøver ikke at være fra karneval kbh, og så kan I indføre det i undervisningen, således at du kan relaterer til det, og det hele ikke bare handler om kedelige gamle mænd, der skrev noget klogt for hundrede år siden. Hvis det hjælper dig at indføre noget bevægelse i undervisningen eller lektiehjælpen, kan du og din undervise sammen finde på rytmiske bevægelse, der kan hjælpe dig med at huske alle formlerne i matematik. Der er ingen tvivl om at rytme gør alting bedre!

Du kan få overskud til at have det sjovt til karnevallet, og du kan også få ført karnevallet ind i læringen med GoTutor!