Får råd til sprut til årets karneval

Får råd til sprut til årets karneval

October 23, 2019 Off By Webster

En af de største danske begivenheder der findes, er det årlige karneval, der finder sted i Aalborg i slutningen af maj. Karnevallet er en hel uge med spændende ting og parader for børn og voksne. Den helt store begivenhed i løbet af ugen, er dog selve karnevallet, der finder sted om lørdag, hvor tusindvis af unge og voksne samles i flotte og vilde kostumer tre forskellige steder i byen, og følges i samlet flok til målet i Kildeparken, hvor den helt store fest bliver afholdt. Hvis ikke du har været til karnevallet før, er der ingen tvivl om, at du skal tage med til næste år. Det er en begivenhed, som du bare ikke må gå glip af.

Alkohollen skal være på plads

Selvom karneval er fedt, er det også lidt dyrt – særligt hvis du gerne vil gøre meget ud af kostume, og gerne vil have fat i det alkohol som du kan tage med ind i Kildeparken. Til karneval er det nemlig ikke muligt at tage almindeligt alkohol med ind i Kildeparken. I stedet skal du købe det, som er lavet i samarbejde med karnevallet. Typisk er der her tale om Heineken øl og Mokai. Disse er selvfølgelig dyre end det klassiske tysker-alkohol, fordi det skal købes her i Danmark, men det er klart en fordel at købe det, eftersom du kan have det med alle steder. Er du lidt flad, når det kommer til penge, skal du dog ikke frygte. Du kan nemlig tage et sms lån. Et sms lån er et mindre lån, som du kan foretage ved at sende en sms til låneudbydere, hvorefter du i løbet af ingen tid vil have pengene til rådighed på din konto.

Der findes mange forskellige sms lån, og derfor er det en god ide, at du sammenligner flere forskellige, i stedet for bare at vælge det første og det bedste du finder. Ved at sammenligne lånene finder du frem til det lån, der passer bedst til dig og dine behov.

Find det bedste kostume

Hvis du ikke har været til karneval før, tænker du måske, at det er lidt pinligt og grænseoverskridende at skulle klæde sig ud. I virkeligheden er det mere pinligt, hvis du ikke klæder dig ud. Der er ingen grænser, når det kommer til karneval og kostumer. Her gælder det om at give den gas og hellere gøre for meget ud af det end for lidt. Du vil ikke se en eneste, der ikke er klædt ud til selve karnevalet, og det er fordi, at det er en af de ting, der gør begivenheden til noget helt særligt.

Husk at støtte karnevalet

Sørg endelig også for at købe et loyalitetsarmbånd. Dette armbånd sørger for, at du kan komme ind i selve Kildeparken, men foruden at være din entrebillet, er det også et armbånd, der støtter karnevalet, så det kan fortsætte de næste mange år frem.

Der er nogle, der vælger ikke at købe, men du kommer til at gå glip af en del, hvis du ikke giver dig selv muligheden for at komme ind i Kildeparken.