Overnattende gæster til karnevallet? Sådan finder du den rette gæsteseng

Overnattende gæster til karnevallet? Sådan finder du den rette gæsteseng

September 11, 2019 Off By Webster

Gæster valfarter til fra nær og fjern for at komme til Københavns Karneval.

… Og måske er du netop én af dem, der får én eller flere venner på besøg? Hvis det er tilfældet, bør du læse videre i denne guide.

I guiden her har jeg nemlig samlet mine bedste tips til, hvordan du finder den rette gæsteseng. Det er nemlig ikke sådan lige til, for der er mange ting at overveje. i særdeleshed skal du tænke over:

  • Hvilken type gæsteseng du er på udkig efter
  • Hvor du skal købe gæstesengen
  • Hvilken specifik gæsteseng du i sidste ende skal købe

I denne guide får du hjælp til hele processen. Læs derfor trygt videre og få netop den inspiration, som du har brug for.

Har du brug for en mere omfattende guide til valg af gæstesengen, kan vi anbefale følgende guide fra Sengeguruen.dk, hvor du finder 20 konkrete bud på de bedste gæstesenge.

1) Bestem dig for typen af gæsteseng

En gæsteseng er ikke bare en gæsteseng. Der er flere forskellige typer af gæstesenge, du kan vælge imellem, som alle passer til forskellige behov, boligsituationer – og pengepunge.

I den billige ende finder du luftmadrassen. Foruden at være billig – typisk ned til omkring 3-400 kr. for de bedre modeller – er det også en pladsvenlig form for gæsteseng. Du kan nemlig have den gemt væk under sengen eller i et skab, indtil du får brug for den.

En lidt dyrere løsning er foldesengen. Her har vi at gøre med en seng, som du kan folde ud, når du har brug for den. Komforten er ofte lidt bedre her, end hvad tilfældet er med luftmadrassen.

En udmærket løsning på en gæsteseng kunne også være en sovesofa. Dette er igen en løsning, som kan være pladsvenlig, da du kan vælge at have en sovesofa til stuen frem for den normale sofa.

I luksus enden kan du naturligvis vælge at indrette et gæsteværelse med en ekstra seng. Her er boxmadrassen typisk en fornuftig løsning, da den yder super liggekomfort men samtidig kan findes til fornuftige priser.

2) Undersøg markedet

Når du har besluttet dig for, hvilken type gæsteseng du skal bruge, bør du se nærmere på, hvad de forskellige forhandlere kan tilbyde.

Et godt sted at starte er blot at søge på sengetypen (eksempelvis “sovesofa”) og så se, hvad der dukker frem i Google. Du kan da tjekke de øverste resultater, læse lidt mere om de enkelte senge og på den måde nå nærmere dit valg.

En anden løsning er at læse guides – som den førnævnte fra Google – hvor de allerede har samlet en lang række gæstesenge… Gæstesenge, som er udvalgt på baggrund af eksempelvis, hvor populære sengene er blandt andre købere.

3) Undersøg gæstesengene på din shortlist til bunds

Når du er igennem trin 1 og 2, sidder du formentlig med en liste med en lille håndfuld gode bud.

Nu er det så tid til at lægge dig fast på dit endelige valg. I bund og grund handler det her om at finde den gæsteseng, der passer bedst til dit behov og din pengepung – og som samtidig er den gæsteseng, som giver dig mest valuta for pengene.

Her er det en god idé at forholde dig åbent – Og undersøge og sammenligne de forskellige løsninger grundigt.

Notér først og fremmest priserne på de forskellige gæstesenge. Dette er nemlig det mest objektive kriterium, du kan sammenligne dem på.

Undersøg herefter andres meninger om gæstesengene. Hos forhandlerne er der ofte anmeldelser, som du kan hente information fra.… Er der ikke det, kan du søge på gæstesengene og se, om andre har skrevet om den – måske en blogger har skrevet en anmeldelse?

Kan du stadig ikke finde noget, så kan du stille spørgsmål om gæstesengen i et forum. Vær dog her opmærksom på at få spurgt det rette sted, da folk ellers godt kan blive lidt sure.

Det var alt, jeg havde valgt at komme omkring i denne guide til dit valg af den næste gæsteseng. Har du brug for mere inspiration til konkrete gæstesenge, du kunne vælge, kan jeg igen blot henvise til førnævnte guide fra Sengeguruen.dk.